Menü Bezárás

Támogatás

1000 Ft

A Pécsi Rotary Club Alapítvány főként tehetséges és rászoruló fiatalok támogatását végzi több programján keresztül. A fiatalok tehetségét szinte bármely területen értékeli az Alapítvány. Kiemelkedő tanulmányok, művészeti tevékenység, vagy sportteljesítmény egyaránt alapítványi elismerésben részesülhet. Bankkártyával Ön a Pécsi Rotary legnagyobb szabású programját, a Pécsi Rotary Ösztöndíj Programot tudja támogatni, befizetését pedig teljes egészében megkapják a támogatott fiatalok.

Az Alapítvány fontos támogatási területe a kiemelkedő munkát végző, rászoruló egészségügyi dolgozók – ápolók, nővérek, asszisztensek – támogatása. Az Alapítványba befizetett támogatásának 100%-a továbbításra kerül a támogatottak felé. Ezen a területen bankkártyával Ön a „Fogjunk össze” Programot tudja támogatni.

Amennyiben Ön „Általános célt” jelöl meg a bankkártyás fizetésnél, Alapítványunk a leginkább rászoruló Programot, illetve magánszemélyt fogja támogatni, és ugyanúgy, mint a fenti esetekben az Ön támogatásának 100%-a a támogatott magánszemélynek kerül folyósításra támogatásként.

Ön 1000 forinttal, vagy annak egész számú többszörösével tudja támogatni a Pécsi Rotary Club Alapítványt. A ± gombok segítségével tudja beállítani a támogatás összegét. A beállítás után a “TÁMOGATÓI KOSÁR”-ban tudja megnézni, leellenőrizni és szükség esetén módosítani a támogatást.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: